En riktigt fin blomsterbutik!

God morgon, god morgon kära läsare och välkomna hit in till mig på bloggen även idag. Det är så roligt att jag nu har så många trogna och lojala läsare som gärna vill läsa det jag har att berätta. Lite tips och trix brukar ni få av mig, alla mina fina läsare och idag ska jag berätta för er om en blomsterbutik i Lund som heter Kreativa Blomster. Detta är dagens tips till alla er som bara älskar blommor. Visst är detta något av det finaste som finns här i vår kalla tillvaro. Då behöver vi få värma våra frusna själar med vackra blommor. Jag har haft stor glädje av att besöka denna blomsterbutik i Lund genom åren. Har ni inte varit där så tycker jag att ni ska besöka Kreativa Blomster. Jag tycker de har väldigt många bra tjänster. 

 

Nu det senaste har jag upptäckt fördelarna med att beställa vackra buketter via deras hemsida. Om ni klickar här, kommer ni in på deras hemsida och kan läsa om, men också få se bilder på olika buketter som ni kan lägga era beställningar på. Det är verkligen bekvämt att kunna beställa blommor på det här viset och en riktigt fin kundservice. Jag har använt mig av denna beställningstjänst några gånger till stor glädje för de som fick dessa vackra buketter. Nu brukar jag tycka om att köpa vackra blommor till mig själv också. Då tycker jag mycket om att gå in i butiken för att då kunna få se allt det vackra som finns att köpa. Jag får alltid lite olika idéer och inredningstips när jag går runt där i butiken. Jag tror nog att ni läsare skulle älska att besöka denna butik också! Det finns också ett bra urval av olika tillbehör som vackra ytterkrukor med mera.