On du gillar heminredning kommer du att älska denna butik!

Hej och hopp i galoppen alla mina härliga läsare som jag har här på bloggen! Jag känner mig riktigt uppskruvad en solig vårdag i april, som den här! Nu är det nog inte endast det att det är vår som gör mig så här glad. Jag har ju fått det så ofantligt fint hemma i min lägenhet. Detta måste jag tacka min väninna Ann för, som drog med mig till en heminredningsbutik, efter att hon ansåg att stilen i min lägenhet var lite “antik” och borde åtgärdas! Söker ni råd angående heminredning i Umeå gillar ni nog Perfect home Camilla Kvist, en härlig butik för alla oss som tycker om heminredning i Umeå, Skellefteå eller Piteå! 

 

Faktiskt så var jag nog en sån där person som alltid hade det på samma sätt hemma i min lya. Det var Ann, min härliga väninna som fick mig att öppna ögonen och inse att med ganska små och enkla åtgärder skulle det gå att förvandla mitt tråkiga hem ifrån en koja till ett riktigt slott! Jag har nu köpt massor av fina saker på Perfect home Camilla Kvist. Tänk vad lite kuddar, ljusstakar, doftljus och lite andra småsaker kan göra för helheten i ett hem! Nu när jag har upptäckt vilka stora möjligheter som finns, även med ganska små åtgärder, så tycker jag det vore roligt om också ni fick upp ögonen för denna spännande butik inom heminredning för oss i Umeå, Skellefteå och Piteå. Kan ni inte vänta på att få åka dit, så kan ni faktiskt redan nu kika in i butiken, genom att besöka deras sida på Facebook. Där finns det mycket fint att låta sig bli inspirerad av. Ni kan också beställa deras katalog som heter “Perfect Home, Gör ditt hem vackrare”.