Äntligen har jag en webbshop

Hej! Grymt kul att du kommer in på bloggen för att läsa mina inlägg. Jag ska gå rakt på sak idag och berätta hur bra det är att ha en webbshop. Jag hade aldrig överlevt som företagare med endast en fysisk butik. Allt fler handlar på webben och jag har hängt med i svängarna men det krävdes lite hjälp av ett företag som heter Adsearch. Detta företag har designat och startat upp min webbshop i Borås och nu når jag ut till alla som är intresserade av mina produkter oavsett var någonstans mina kunder bor. 

Det är ju helt fantastiskt att det går att få den hjälp som man behöver när det gäller detta. Jag är ingen expert på vare sig datorer eller hur man gör en webbshop, men det behöver jag ju inte vara heller. Det är lite knepigt, för jag har ett stort kontrollbehov och vill helst förstå hur allting fungerar. Men, om jag själv skulle “byggt” min webbshop så hade den aldrig blivit klar. Jag har släppt taget om detta kontrollbehov för längesen och så lät jag istället den kunniga personalen på Adserarch fixa denna webbshop i Borås. Jag vet hur sidan fungerar, det räcker mer än väl! Självklart så tycker jag att ni som ännu inte har en webbshop borde ta och skaffa en. Då kan ni ägna er åt e-handel och så har ni också anpassat er till era kunders behov. Kunderna vill kunna handla på nätet, ge dem då den möjligheten! Jag vill rikta ett stort tack till Adsearch som har hjälpt mig att komma igång med min webbshop i Borås och så tänker jag som så att du som vill få reda på med om Adsearch helt enkelt tar och kontaktar dem!